Pár Szóban Rólunk

Kerstar Kft
A cég családi vállalkozásként kezdte meg a működését 1996-ban. Ekkoriban elsősorban magángépek szervizelésével foglalkoztunk, míg később további szolgáltatásokkal bővítettük palettánkat. Jelenleg 18 munkagéppel folytatjuk a munkálatokat országszerte. Fő tevékenységi körünk a gépi földmunkák, illetve minden olyan jellegű munkát, amit kézi erővel nem lehet elvégezni. Munkáink elvégzéséhez minden szükséges előfeltétellel, követelménnyel tisztában vagyunk és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy mindent átfogó, komplett szolgáltatásokat tudjunk vállalni megrendelőink számára.
Hozzáállásunk
A folyamatunk szimpla... Elnyerjük a bizalmadat, meggyőzünk a munkáink minőségével és legvégül kivitelezzük elképzeléseidet. Ez az alap, melyre cégünk építkezik. Számunkra a minőségi megvalósítás egyet jelent a profin és költséghatékony módon kivitelezett megrendelések felmutatásával, mindezt időkorlátok közé szorított tempóval. Egyszerű a képletünk!
Célunk
Célunk olyan munkák átadása, melyek kvalitását saját felhasználásra is kifogástalannak ítélnénk, illetve melyek után megrendelőink magabiztosan keresnének fel minket a jövőben!

Amennyiben sikerült felkeltenünk figyelmét, kérem lépjen kapcsolatba velünk és hamarosan megkeressük!